Fresh Burger in de krant!

Laatste Nieuws - 01/02/2016
In de Dertienveldekensweg in Kruishoutem opent maandag 'take away fresh burger by Sentoo', een drive-in met gezonde hamburgers. "Iedereen is die boterhammen en broodjes meer dan moe. Daarom komen wij met een gezond alternatief op de proppen", vertelt Vanessa Sallemeyn die er al 5 jaar de wellnesszaak Sentoo uitbaat.
Vanessa Sallemeyn (31) en Yves Vandermeersch (40) baten in Kruishoutem al 5 jaar het wellnesscentrum Sentoo uit. "Onze klanten kunnen zich hier tegoed doen aan wellness en schoonheidsbehandelingen, maar daarnaast serveer ik ook gezonde maaltijden", steekt Vanessa van wal. "Mijn klanten maken dan regelmatig de opmerking dat het niet evident is om ook tijdens de werkweek een snelle en gezonde lunch te vinden. Zo kwam ik op het idee om zelf iets uit de grond te stampen. Het concept is simpel en misschien wat vergelijkbaar met de drive-in van een McDonalds'", legt ze uit. "Klanten kunnen bij het binnenrijden aan de parlofoon hun bestelling doorgeven. Er is keuze uit vijf burgers, waaronder ook een vegetarische optie. Daarna kunnen ze zich parkeren in de wachtzone tussen de bomen. We brengen de lunch zelf naar de auto. Uitstappen is dus niet nodig. Al voorzien we ook picknickbanken voor als het weer het toelaat. Zo kan men ook genieten van de buitenlucht."
Of een dergelijk concept zal aanslaan in een plattelandsgemeente als Kruishoutem valt af te wachten. "Wij merken alvast dat er vraag naar is. Qua locatie zitten we ook goed, vlakbij de industriezone waar toch een pak grote bedrijven gevestigd zijn", bedenkt Yves. "Wie nog minder tijd wil verliezen, kan ook telefonisch zijn bestelling doorgeven. Bestellingen vanaf 25 euro brengen we bovendien ook aan huis."
De drive-in zal enkel tijdens weekdagen geopend zijn.
Meer info via 0475/25 09 36.
Take away-Fresh Burger-By Sentoo